Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Yorkshire terrier tenyészetek képes leírás - Terrier.tlap.hu
részletek »

Yorkshire terrier tenyészetek - Terrier.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terrier.tlap.hu » Yorkshire terrier tenyészetek
Keresés
Találatok száma - 10 db
A Yorkshire Terrier

A Yorkshire Terrier

Részletes leírás a fajta szerelmeseinek.Oldalunk célja ennek a gyönyörű kutyafaj történelmének, jellemének bemutatása, valamint megszerettetése! Természetesen ebből illetve ehhez hasonló oldalakból nem lehet megtanulni mindazt, ami Yorkshire Terrierünk tartásának, nevelésének, ápolásának és tenyésztésének őrőme és buktatója. Oldalunk kialakítása, szerkezete, tartalma mindenképpen alkalmas arra, hogy a szükséges alapismereteket megszerezze mindaz, aki e fajta után érdeklődik.

Árpád-Ház Csillaga

Árpád-Ház Csillaga

Több éve foglalkozom családommal együtt yorkshire terrier kutyusokkal. Először csupán kedvtelésből saját örömünkre vásároltunk ebből a csodálatos fajtából,de ahogy megismertük ezt a bájos kis teremtést, szerettünk volna örömet okozni másoknak is, hogy megismerhessék általunk ezt a csöppnyi teremtést, mely telis-teli van bájjal, kedvességgel és termetéhez képest rengeteg energiával és szeretettel.

Bertibono kennel

Bertibono kennel

Yorkshire terrier kennel. FCI által 2001-ben bejegyzett Yorkshire terrier tenyészet, ahol a világ vezető vérvonalaiból származó gyönyörű kutyákkal tenyésztünk. Célunk a standardnak megfelelő, minőségi, egészséges kutyák tenyésztése. Kennelünkben a kutyák családtagok, minőségi prémium tápokkal etetjük őket és külön figyelmet, szeretet szentelünk mindegyiküknek.

Best Princess

Best Princess

Budapest egyik kertvárosi részén élek családommal és kutyáimmal egy kertes házban. Húsz évvel ezelőtt kezdtem kutyatenyésztéssel foglalkozni, akkor még Amerikai Cocker Spánielekkel. Sok éves kihagyás után 2000 nyarán vettem meg első Yorkshire Terrieremet, majd az évek során kialakult jelenlegi tenyészetem. Számomra nagyon fontos, hogy kutyáimat családtagként tartsam. Rengeteget foglalkozom ápolásukkal, nevelésükkel. Mindegyik kutyusom önálló egyéniség, emiatt is külön törődést igényelnek. Olyan leendő gazdik számára ajánlom ezt a remek kutyafajtát, akik hosszú évekre keresnek kedves, ragaszkodó társat maguknak, és szívesen foglalkoznak velük.

Dare Devil

Dare Devil

Hosszú sz˜rˆ terrier, a sz˜rzet nagyon sima és a test két oldalán egyenletesen lelóg. A választék az orrtól a farok végéig terjed.Nagyon tömör (kompakt) és elegáns, egyenes testtartású, jelent˜ségteljes a kisugárzása. Megjelenése életer˜t sugároz, teste arányos.

Living Diamonds Kennel

Living Diamonds Kennel

Nagy hangsúlyt fektetünk a gazdikkal kialakított nyílt, jó kapcsolat tartására, hiszen e pici lények megvásárlásával nagon sok odafigyelést, törődést, gondoskodást is vállalnak, mivel a yorki felnevelése, etetése, ápolása nem kis feladat. Ezért minden e fajta iránt érdeklődő, illetve leendő gazdi figyelmét erre is felhívjuk. A vásárlástól napjainkig figyelemmel kísérjük kutyusaink további életét, fejlődését, sorsát. Örülünk, amikor meglátogatnak bennünket, levelet, képeket küldenek, megosztják velünk sikereiket, örömeiket, gondjaikat.

Name Your Poison Yorkshire Terrier

Name Your Poison Yorkshire Terrier

Sok éve már, hogy els˜ yorkshire terrierünk uralma alá vonta életünk. Azóta számos siker- és kudarcélményen keresztül tanultuk meg, hogy óriási felel˜sség és kihívás egy-egy fajta tenyésztése vagyis törekvés arra, hogy az utód szüleinél jobb tulajdonságokat vigyen tovább. Amit nem lehetett könyvekb˜l megtanulni, azt megtanították kutyáink. És talán a tapasztalat volt a legjobb tanítómester melyet nem helyettesíthetett egy tankönyv sem. Fokozatosan, az egyes vérvonalakat tudatosan felhasználva építettük fel kennelünket megfogadva tapasztalt mestertenyészto(k) és küllembírók baráti tanácsait.

Silver York Yorkshire Terrier Kennel

Silver York Yorkshire Terrier Kennel

Célunk, hogy szép egészséges kutyust vigyenek tőlünk a fajtába beleszerető emberek. Ha egy vevő azt mondja, ezüstöt vagy netán fekete szinűt szeretne, nem szabad becsapni! Véleményem szerint egy nyolc hetes kutyánál nem igazán lehet megállapitani milyen szinű lesz felnőtt korában. Aki meg tudja mondani az jövőbelátó vagy nagyon optimista ember. Mivel nem vagyok már fiatal, csak reménykedni tudok abban, hogy van még pár évem és el tudok tölteni sok szép napot gyönyörű kutyáimmal /nekem legalábbis azok/, akiket nagyon szeretek.

Szende Réme Kennel

Szende Réme Kennel

Ezzel nem lehet betelni, a kutyások tudják ezt. Tovább bővült a mi családunk is, úgy látszik, mind több kiskutya szereti nálunk kezdeni az életét. Mi pedig segítünk nekik a megfelelő, boldogságra váró gazdit megtalálni.

Hirdetés
Vanilla Dog

Vanilla Dog

Az ember és a kutya barátsága már több mint tízezer éve tart. Az idők során ez a kapcsolat a különböző fajok között létező egyik legszorosabb kapcsolattá tökéletesedett. Kutyákat a világ minden pontján tartanak más és más okból. Valaki csak egy hű társat keres bennük, másoknak nagy szolgálatot tesznek azzal, hogy őrzik a házat, vagy terelik az állatokat. Sok országban pedig a vakok, a siketek és a fogyatékos emberek életét teszik teljessé. A kutyatartás nagy felelősséget ró a gazdára, egyedül tőle függ, hogy kutyájára milyen sors vár. Ezért a kutyatartásról nem szabad elhamarkodni a döntést. A kutyák társaságkedvelők, kiegyensúlyozott étrendre, sok mozgásra és rendszeres orvosi ellenőrzésre van szükségük ahhoz, hogy egészségesek és barátságosak maradjanak. Nagyságuktól, színüktől és fajtájuktól függetlenül mindannyian hűséges, odaadó és szerető barátaik embertársaiknak, akikkel eggyütt élnek ezen a Földön.

Tuti menü