Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tibeti terrier tenyészetek képes leírás - Terrier.tlap.hu
részletek »

Tibeti terrier tenyészetek - Terrier.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terrier.tlap.hu » Tibeti terrier tenyészetek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Besevári Szivárványos

Besevári Szivárványos

Az első kutyánk Gold &Brill Cha Cha Cha,( Benji ) a Gold &Brill kennelből, egy aranycobolyszínű, fekete maszkos, tüneményes tibeti terrier. A neve ellenére Benji lány, egy igazi tibetke, aki szereti a családját maga körül tudni. (a gazdi családját a sajátjának tekinti). Mindenre odafigyel, nagy barna, okos szemeivel mindig a gazdiékat fürkészi, lesi, és mindig körülöttük sertepertél. Akkor érzi magát igazán jól, ha együtt van a család.

Gold Jack' Daw

Gold Jack' Daw

Évekig ellenálltunk a kísértésnek, hogy újra kutyánk legyen, mert a végső döntést meghozni mindig a gazdinak kell, amikor eljön az az idő, hogy hűséges barátunk, a családhoz tartozó négylábú öreg és beteg lesz. Ezt a döntést először a 13 évig velünk élő pulinál, majd a skót juhásznál 10 éves korában kellett meghoznunk. Akkor azt mondtuk, hogy többé nem lesz kutyánk.

Rákoskerti Ezüst

Rákoskerti Ezüst

A nevem Petneházy Nóra. Én még fiatal vagyok a kutyatenyésztéshez, de azt mondják a nagyok is korán kezdték. Szüleim szerint az állatszeretetet, a velük való kapcsolat utáni vágyakozást, a megfigyelésükre és megértésükre való törekvést felmenőimtől örököltem, hiszen édesapám családjában a férfiágon mindenki állatorvos lett. Szeretnék ebben a családban az első női állatorvos lenni.

Telephelyi Bitang

Telephelyi Bitang

Pusztai Mariannának hívnak, Komárom-Esztergom megyében Oroszlányon élek a családommal. Barátnőmmel Kuris Veronikával évek óta együtt kutyázunk, kutyák iránti szeretetből de eleinte csak hobbi célból. Néha ellátogattunk kiálításokra és beleszerettünk ebbe az elhívatottságba. Sajnos mivel mindkettőknek betegség miatt elpusztultak kedvenceink, én 2003-ban vettem tenyésztés céljából (Sziszit) egy németjuhász szuka kutyát. Vele hobbi célból az ETE-i kutyaiskolával együtt szoktunk bemutatókat tartani a gyermekek számára.

Tuti menü