Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Staffordshire bullterrier tenyészetek képes leírás - Terrier.tlap.hu
részletek »

Staffordshire bullterrier tenyészetek - Terrier.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terrier.tlap.hu » Staffordshire bullterrier tenyészetek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bad Yankees

Bad Yankees

Kutyázásom hogyan kezdődött? Valószínűleg így születtem! Az első kutyámat 1984-ben 12 éves koromban 500 Ft-ért vettem a spórolt pénzemen. Azidőtájt ez igen jelentős összegnek számított, így szüleimnél ez nem okozott osztatlan sikert. Ő egy fekete ó-németjuhász kutya volt, a Tomi nevet kapta a keresztségben.

Celticstaff Kennel

Celticstaff Kennel

Üdvözlök mindkenkit, Koós Gábor vagyok, a Celticstaff Kennel tulajdonosa. A kennel 2003-ban alakult. Pár szóval bemutatnám e csodálatos fajtához vezető utam. Ha szeretnél még többet megtudni rólunk, kérlek tekintsd meg oldalunkat.

Devils And Fairies kennel

Devils And Fairies kennel

Üdvözlök minden kedves érdekl˜d˜t és elkötelezett staffbull rajongót a Devils And Fairies staffordshire bull terrier kennel honlapján. Dr. Csikos Csaba vagyok a kennel tulajdonosa. Állatorvosként dolgozom Debrecenben az EB-RECEN Kft. állatorvosi rendel˜jében, melynek egyben társtulajdonosa is vagyok. Ezen kívül lakhelyemen Balmazújváros városban is praktizálok.

Energy Bomb Kennel

Energy Bomb Kennel

Üdvözöljük a fajta kedvelőit és rajongóit. Pár szóban szeretnénk bemutatni kennelünket. A fajtával 2007. év elején ismerkedtünk meg tüzetesebben. Hosszú távra tervezünk a fajtával kapcsolatban, célunk,hogy jó és egészséges kutyák szülessenek tenyészetünkben és, hogy megismertessük,megszeretessük az emberekkel az Angol Staffordshire Bullterriert!

Harci Morzsa Kennel

Harci Morzsa Kennel

Kutyához való szeretetem már középiskolás koromban kiteljesedett, kezdetben rottweilerrel később amerikai staffordshire terrierrel foglalkoztam. Ezek után a kiállításokon ismerkedtem meg az amstaff kistestvérével az angol staffordshire bull terrierrel. Egyből megtetszett karakteres feje, jól izmolt teste, erőtől duzzadó mozgása, játékossága és a gazdájához való feltétlen ragaszkodása és van még egy nagyszerű tulajdonsága amelyet mindenki kiemel, de testközelből csak lányom születése után figyelhettem meg, ez pedig a maximális gyermekszeretete.

Tuti menü