Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Skót terrier tenyészetek képes leírás - Terrier.tlap.hu
részletek »

Skót terrier tenyészetek - Terrier.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terrier.tlap.hu » Skót terrier tenyészetek
Keresés
Találatok száma - 3 db
Alea Terracotta

Alea Terracotta

A skót terrier igen akaratos és önfejű, de gazdájához a végtelenségig ragaszkodik. Remek jelzőkutya bár ok nélkül nem ugat. A Scottie kennelben való tartása kizárt, ezek a kutyák kizárólag emberközelben érzik jól magukat.

Black Emerald kennel

Black Emerald kennel

1993 óta foglalkozom skót terrierekkel. Korábban már voltak másfajta kutyáim, de ebben a fajtában találtam rá azokra a tulajdonságokra, amiket mindig is kerestem egy kutyában. Az első tenyészpár scottie-m négy évesen került hozzám. Ők - Bessy és Alex - voltak kennelem alapító kutyusai. Szinte kizárólag csak hobbi célra vették meg kölykeiket, de azért közülük Black-Emerald Fox 6 évesen Hungária Champion címet szerzett.

Wetteraui skót terrier kennel

Wetteraui skót terrier kennel

Az évek során megszerzett ismeretek, tapasztalatok birtokában tenyésztői munkámmal próbálom ennek a csodás fajtának a rá leginkább jellemző tulajdonságait generációról generációra megőrizni. Szerencsésnek mondhatom magam, mert kutyakozmetikusi munkám révén szinte állandóan kedvenc állataim között élhetek. Ezt a fizikailag ugyan nem könnyű, de mégis hálás "mesterséget" űzöm már közel 20.éve.

Tuti menü