Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Orosz fekete terrier tenyészetek képes leírás - Terrier.tlap.hu
részletek »

Orosz fekete terrier tenyészetek - Terrier.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terrier.tlap.hu » Orosz fekete terrier tenyészetek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Alabástrom kennel

Alabástrom kennel

Azt gondolom a koronát a "kutyás" életemre a Küllembírói tanulmányok tették fel. Másik oldaláról is látom a kiállítási munkát, illetve olyan ismereteket kaptam, amelyekkel sikerült végleg megérteni és helyére tenni az anatómia, a mozgás egymásra épülését, a funkció, a küllem illetve az előzőek harmóniáját, sorrendjét.

Bogoroditskoi kennel

Bogoroditskoi kennel

Mindig is voltak és lesznek is kutyáim. A kutyák már gyermekkoromtól kezdve meghatározó szerepet töltöttek be az életemben. Családunkban több fajta kutyus is élt, a kuvasztól kezdve a pointeren át a bobtail-ig. míg egyszer 1999-ben egy állattenyésztési szaküzletben megláttam a nagy fekete "bundás mackót". Szerelem volt első látásra. Elragadott impozáns és arisztokratikus megjelenése, magabiztossága, intelligenciája. Tetszett, hogy ebben a kutyában együtt jelenik meg a tekintély és erő, jelentős mérete mellett pedig kecses és nemes küllemű.

Carpathian Black Pearl Ramir Baron

Carpathian Black Pearl Ramir Baron

Budapesten élünk, első orosz fekete terrierünket 2004-ben vásároltuk. Vele gyorsan letettünk kiállítási terveinkről, de felnevelése közben elvarázsolt minket az egyénisége, intelligenciája, ragaszkodása. Elvesztése után azonnal döntöttünk: orosz fekete terrierünk mindig lesz, és sürgősen eladó kölyköt kerestünk.

Jackpot kennel

Jackpot kennel

Landi Éva vagyok, bronzkoszorús mestertenyésztő, küllembíró - többek között az orosz fajtákban -, az MKSZ Bírói testületének tagja, kutyakozmetikus és az orosz fekete terrierek szerelmese. Ez a szerény honlap szeretett kutyáim örök emlékére készült!

No Cat's kennel

No Cat's kennel

Húsz éve foglalkozom kutyákkal, azóta megváltozott, és kiteljesedett az életem. Minden kutyás ember életében volt legalább egy esetleg több nagybetűs kutya. Egy olyan eb, aki gazdája életének egy nagyon szép, és meghatározó örök emlékű része, akire csodálattal gondol vissza mindig. Én ezt már megtapasztaltam! Csodálatos érzés! Ezért kutyázom! Ilyen kutyákat szeretnék tenyészteni, célom hogy minél többen megélhessék ezeket a csodálatos élményeket, érzéseket. Ezek a kutyák szebbé teszik a hétköznapjainkat. Élhetőbbé ezt a világot. A kutyatartók nagyobb része szereti a kutyákat. Én ezekkel az emberekkel szeretnék kapcsolatba kerülni. Velük biztosan jól meg fogjuk érteni egymást.

Shaggy Black

Shaggy Black

Gyetvánné Szűcs Éva a Shaggy Black Kennel tulajdonosa vagyok. Az első orosz fekete terrier kutyám 1992-ben került hozzám Péterburgi Brutus Dab. Ekkor kezdődött az én fekete terrieres történetem és a fajta iránti elkötelezettségem. 1993-ban Péterburgi Debbie Tyni költözött hozzánk, ugyanabból a kennelből, de más szülőktől. Tyni lett a Shaggy Black Kennel alapító szukája. Mindkét kutyámmal szép sikereket értünk el hazai, illetve külföldi kiállításokon is.

Tuti menü