Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mit egyen egy a kutyám? képes leírás - Terrier.tlap.hu
részletek »

Mit egyen egy a kutyám? - Terrier.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terrier.tlap.hu » Mit egyen egy a kutyám?
Keresés
Találatok száma - 5 db
Eukanuba Jack Russel Terrier

Eukanuba Jack Russel Terrier

- Kiváló minőségű állati eredetű fehérje és L-karnitin a megfelelő izomtömeg és a jó kondíció fenntartása érdekében - Dental Care polifoszfát kristálytartalom a fogkövesség megelőzése érdekében - Cukorréparost és FOS (frukto-oligoszacha­rid) az egészséges emésztésért - E-vitamin tartalom az erős immunrendszer kialakulásáért

Eukanuba Yorkshire Terrier

Eukanuba Yorkshire Terrier

- Dental Care polifoszfát kristálytartalom a fajtánál gyakran előforduló fogkövesség megelőzése érdekében - Omega-3 és Omega-6 zsírsavak, cink, réz a fajtára jellemző minőségi szőrzet érdekében Ajánlott még Cavalier King Charles Spániel és egyéb apró termetű fajták részére is

Kutyatáp - Petlap

Kutyatáp - Petlap

Webáruházunkban kutyák tartásához szükséges felszereléseket, mint kutyatáp, táplálék kiegészítő és ápoló szerek is megtalálhatóak kínálatunkban. Kedvenceink egészséges fejlődéséért és ápolásukhoz szükséges kiegészítők minden kutya számára. Heti akciós termékek és folyamatos újdonságok. Tartsa kedvencét egészségesen és táplálja finom falatokkal.

Pedigree

Pedigree

Mióta kötelező az élelmiszerek cimkéin feltüntetni a tápanyagokat, a gazdik el tudják olvasni a csomagolásokon az eledelek tápanyag tartalmát. Ennek köszönhetően egyre nagyobb a tudatosság és az érdeklődés az állatok egészségét és táplálkozási igényeit illetően.

Royal-Canin

Royal-Canin

Reméljük, hogy a következő oldalak hűen tükrözik értékeinket és stratégiánkat. A Royal Canin a hitre helyezi a hangsúlyt. Hit a Stratégiánkban, az Egészséges Táplálásban és a termékek szakemberek, illetve szaküzletek által történő értékesítésében. Termékeinket az egész világon kizárólag tenyésztőknek, állatorvosoknak, szaküzleteknek és szakáruházaknak értékesítjük.

Tuti menü