Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Terrier linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Terrier képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: terrier.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 91 db
A Yorkshire Terrier

A Yorkshire Terrier

Részletes leírás a fajta szerelmeseinek.Oldalunk célja ennek a gyönyörű kutyafaj történelmének, jellemének bemutatása, valamint megszerettetése! Természetesen ebből illetve ehhez hasonló oldalakból nem lehet megtanulni mindazt, ami Yorkshire Terrierünk tartásának, nevelésének, ápolásának és tenyésztésének őrőme és buktatója. Oldalunk kialakítása, szerkezete, tartalma mindenképpen alkalmas arra, hogy a szükséges alapismereteket megszerezze mindaz, aki e fajta után érdeklődik.

Alabástrom kennel

Alabástrom kennel

Azt gondolom a koronát a "kutyás" életemre a Küllembírói tanulmányok tették fel. Másik oldaláról is látom a kiállítási munkát, illetve olyan ismereteket kaptam, amelyekkel sikerült végleg megérteni és helyére tenni az anatómia, a mozgás egymásra épülését, a funkció, a küllem illetve az előzőek harmóniáját, sorrendjét.

Alea Terracotta

Alea Terracotta

A skót terrier igen akaratos és önfejű, de gazdájához a végtelenségig ragaszkodik. Remek jelzőkutya bár ok nélkül nem ugat. A Scottie kennelben való tartása kizárt, ezek a kutyák kizárólag emberközelben érzik jól magukat.

Állat apró

Állat apró

"Hirdetés feladása magánszemélyek részére ingyenes! Amennyiben cégként szeretne hirdetni, küldje el e-mailben nevét, telefonszámát a info@ovariaprohirdetes.hu-ra és kollégánk felkeresi Önt. Magánszemélyek maximum 10 db hirdetést adhatnak fel ingyenesen! Amennyiben az adott felhasználó a meghatározott ingyenesen feladható limitnél nagyobb mennyiségben hirdet, úgy a hirdetés ára 10-15 db hirdetés között 5000 ft/hó nagyobb megjelent számú hirdetésnél, egyéni árajánlat alapján."

Állatgyógyászat

Állatgyógyászat

Kedvenceink egészsége ugyanolyan fontos , mint a sajátunk. A webáruház vénynélkül kapható gyógyszerek széles skáláját kinálja az egészség megörzése érdeképen. A holisztikus tápok , melyek kedvező áron kaphatóak nagy mértékben hozzájárulnak az egészség megörzéséhez. Itt csak az ikazán minőségi kutya és macskaeledeleket lehet megtalálni, ugymint az Acana, Orijen, Royal-Canin, Hills,Rinti és Miamor termékcsaládokat. Többrétű kedvezményrendszer segit, hogy minnél olcsóbban vásárolhassunk , és már 10.000Ft-tól ingyenes a házhozszállítás.

Állati webáruház

Állati webáruház

A kulturált kutyatartás elképzelhetetlen kiváló minőségű kutyaeledelek nélkül. Az állati webáruházban minden megtalálnható ami a minőségi állattartáshoz kell szükséges. Hihetetlen választék áll rendelkezésre prémium kutyaeledelekből, táplálékkiegészítőből, felszerelésekből. Profi vevőszolgálatunk szívesen segit bármilyen, a terrier fajtákkal kapcsolatos táplálási kérdésben.

Állatihírdetések

Állatihírdetések

"Célunk hogy a kedvencekkel kapcsolatos hirdetések ingyenesen eljussanak mindenkihez. Kétféle képpen lehet hirdetni : Apróhirdetés : Egyszerüsitett hirdetési forma , mellyel minden kategoriában hirdethet. A feladás után megkapott e-mail tartalmazza a hirdetés törléséhez és modositásához szükséges információt. Egyszerüsitett regisztráció utáni hirdetés feladás a : -Tenyésztői hirdetés kategóriában -Tenyészet kategóriában - Fedeztetés kategóriában"

Andorra The Best

Andorra The Best

A Boston terrier élénk, nagyon intelligens kutya, kiegyensúlyozott megjelenéssel, rövid fejjel, kompakt törzzsel, és rövid farokkal. Csíkos, fekete vagy "seal" (fekete vöröses csillogással, amit azonban csak napfénynél lehet látni) színű mindig egyenletes rajzolattal. A fej arányban legyen a kutya teljes nagyságával, és kifejezése magasfokú intelligenciát sugározzon. A test eléggé rövid és feszes, a végtagok erősek és jó formájúak, a farok rövid. Ne legyen egyetlen egy ismertetőjel sem annyira kifejezett, hogy a kutya rossz arányúnak tűnjön. A kutya, az erő és élénkség benyomását keltse, mutasson klasszist, a tartása legyen könnyű és kecses. A szín és a fehér rajzolat harmonikus kombinációja különös azonosító jele egy tökéletes fajtareprezentánsnak.

Angel from Hell

Angel from Hell

Magyarországon első almom Síva és Amon párosításából született. Kilenc egészséges és gyönyörű kiskutyával örvendeztettek meg minket. Böbe rendkívüli genetikai adottságaihoz sikerült hosszú keresés után Yoeckydoe's Yesitsme /Chester/ -ben megfelelő fedező kant találnom.

Hirdetés
Aparhanti Bernát

Aparhanti Bernát

Minden westie-kedvelő kíváncsi a fajta eredetére, de akár más fajtáknál, nehéz pontosan nyomon követni, mikor is különült el önálló típusként a west highland white terrier. A fajtának ez a típusa a második világháború óta állandósult. Ez valószínűleg azért történt, mert a háborús évek alatt sokan nem tudták etetni a kutyákat az élelmiszerhiány miatt, s így felhagytak a kutyatartással. A kutyakiállítások is a múlté lettek; a tenyésztésből megmaradt kevés kutya határozta meg a típust s rögzítette azt.

Apróhirdetés Kutya

Apróhirdetés Kutya

Apróhirdetés ingyen - Ingyenes apróhirdetés feladás magánszemélyek és cégek számára is egyaránt korlátlan számban. Apróhirdetési rovat között ingyenes böngészés. Az általános témákon felül itt adható fel hirdetés, és böngészhető az Agrár, Vadász, Horgász, az Ingyen játékok között. Természetesen megtalálható Ingatlan, jármű, állás, elektronika és sok más ingyenes apróhirdetés.

Árpád-Ház Csillaga

Árpád-Ház Csillaga

Több éve foglalkozom családommal együtt yorkshire terrier kutyusokkal. Először csupán kedvtelésből saját örömünkre vásároltunk ebből a csodálatos fajtából,de ahogy megismertük ezt a bájos kis teremtést, szerettünk volna örömet okozni másoknak is, hogy megismerhessék általunk ezt a csöppnyi teremtést, mely telis-teli van bájjal, kedvességgel és termetéhez képest rengeteg energiával és szeretettel.

Atlantisz

Atlantisz

Több, mint húsz éve tenyésztünk kutyát, ezelőtt dobermannjaink voltak. Tenyészetünk fő célja a szép küllem mellett a tökéletes egészség és a kifogástalan munkakészség volt. Kennelünkből több győztes és munkavizsgás kutya került ki, de legbüszkébbek arra vagyunk, hogy minden tőlünk származó kölyök családtaggá vált, akiknek az életét lehetőség szerint figyelemmel kísértük, ami által nagyon sok barátra tettünk szert.

Bad Yankees

Bad Yankees

Kutyázásom hogyan kezdődött? Valószínűleg így születtem! Az első kutyámat 1984-ben 12 éves koromban 500 Ft-ért vettem a spórolt pénzemen. Azidőtájt ez igen jelentős összegnek számított, így szüleimnél ez nem okozott osztatlan sikert. Ő egy fekete ó-németjuhász kutya volt, a Tomi nevet kapta a keresztségben.

Barna Völgyi kennel

Barna Völgyi kennel

Szeretném a kutyáink igényeit maximálisan kielégíteni, ezért nem tervezek nagy állományt. Fontos az is, hogy az egészségükkel minden rendben legyen, ezért az egyik helyi állatorvos havonta-kéthavonta, vagy igény szerint sˆrˆbben meglátogat minket és ellen˜rzi a kutyáink egészségi állapotát. Nem célom a szaporítás, ezért csak akkor szeretnék almot vállalni, ha igazán jó párosításról van szó és kell˜képpen tudok foglalkozni az anyával és a kicsikkel. Minden hivatalos keretet biztosítani szeretnék a tenyésztéshez, nem célom törzskönyvezetlenül kallódni hagyni a kölyköket. Ezen kívül szeretném jó helyen tudni ˜ket.

Bertibono kennel

Bertibono kennel

Yorkshire terrier kennel. FCI által 2001-ben bejegyzett Yorkshire terrier tenyészet, ahol a világ vezető vérvonalaiból származó gyönyörű kutyákkal tenyésztünk. Célunk a standardnak megfelelő, minőségi, egészséges kutyák tenyésztése. Kennelünkben a kutyák családtagok, minőségi prémium tápokkal etetjük őket és külön figyelmet, szeretet szentelünk mindegyiküknek.

Besevári Szivárványos

Besevári Szivárványos

Az első kutyánk Gold &Brill Cha Cha Cha,( Benji ) a Gold &Brill kennelből, egy aranycobolyszínű, fekete maszkos, tüneményes tibeti terrier. A neve ellenére Benji lány, egy igazi tibetke, aki szereti a családját maga körül tudni. (a gazdi családját a sajátjának tekinti). Mindenre odafigyel, nagy barna, okos szemeivel mindig a gazdiékat fürkészi, lesi, és mindig körülöttük sertepertél. Akkor érzi magát igazán jól, ha együtt van a család.

Tuti menü