Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jack Russell terrier tenyészetek képes leírás - Terrier.tlap.hu
részletek »

Jack Russell terrier tenyészetek - Terrier.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terrier.tlap.hu » Jack Russell terrier tenyészetek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Barna Völgyi kennel

Barna Völgyi kennel

Szeretném a kutyáink igényeit maximálisan kielégíteni, ezért nem tervezek nagy állományt. Fontos az is, hogy az egészségükkel minden rendben legyen, ezért az egyik helyi állatorvos havonta-kéthavonta, vagy igény szerint sˆrˆbben meglátogat minket és ellen˜rzi a kutyáink egészségi állapotát. Nem célom a szaporítás, ezért csak akkor szeretnék almot vállalni, ha igazán jó párosításról van szó és kell˜képpen tudok foglalkozni az anyával és a kicsikkel. Minden hivatalos keretet biztosítani szeretnék a tenyésztéshez, nem célom törzskönyvezetlenül kallódni hagyni a kölyköket. Ezen kívül szeretném jó helyen tudni ˜ket.

Jack R.T.

Jack R.T.

A nevem Kriszta, én volnék a gazdája a honlap két főhősének. Az oldalt értük, a jack russell terrierek iránti szeretetből hoztuk létre, szeretnénk ha mindenki akinek egy kicsit is felkelti érdeklődését a fajta tapasztalataim alapján betekintést nyerhessen ezen kutya óriási lelkébe megismerhesse igényeit. Mikor a JRT mellett döntöttem még nem tudtam mit vállalok, de egyben biztos voltam, minden áron ilyen kutyust szeretnék, egyszerűen beleszerettem. Két kutyusom jelleme merőben más, egy pár mondatban jellemzem őket.

Kaszavölgyi - Fürge Kennel

Kaszavölgyi - Fürge Kennel

Farádi Józsefnek hívnak. Családommal Fejér megyében, Székesfehérvártól 20 km-re, egy kis községben, az M7-es autópályától 10 percre, Jenőben élünk. Célunk egy olyan kiemelkedő tenyészet léterehozása, amely a fajta legkiválóbb tulajdonságaival rendelkezik. Vérfrrisités céljából 2006-ban Hollandiából a Jack's Paradise kennelből vásároltunk egy kan kutyát, mely jelenleg a Champion cimmel büszkélkedik.

Mendy és Miló

Mendy és Miló

A vadászat olyan erős munkakutyát követel meg, amely egyaránt mentes a fizikai és wesenbeli fogyatékosságoktól. A keménység a dúvad vadászatkor is elengedhetetlen feltétel. Utánkeresésnél (beteg vagy sérült vad), kotorékmunkánál, vízimunkánál vagy vaddisznóhajtó vadászatokon a hang és a kitartás a sikeres vadászat előfeltétele.

Náfrádi Kennel

Náfrádi Kennel

Paksa Milán vagyok, a Náfrádi Kennel tulajdonosa. A következő oldalakon bemutatjuk kennelünket, valamint sok hasznos információt talál a fajtával kapcsolatban. Kérem, amennyiben további segítségére lehetünk, keressen fel a megadott elérhetőségek valamelyikén!

Tuti menü