Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bullterrier tenyészetek képes leírás - Terrier.tlap.hu
részletek »

Bullterrier tenyészetek - Terrier.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terrier.tlap.hu » Bullterrier tenyészetek
Keresés
Találatok száma - 11 db
Angel from Hell

Angel from Hell

Magyarországon első almom Síva és Amon párosításából született. Kilenc egészséges és gyönyörű kiskutyával örvendeztettek meg minket. Böbe rendkívüli genetikai adottságaihoz sikerült hosszú keresés után Yoeckydoe's Yesitsme /Chester/ -ben megfelelő fedező kant találnom.

Black & White Gipsys Bullterrier

Black & White Gipsys Bullterrier

1996 óta foglalkozom Bullterrierekkel. Az els˜ Bullterrierem egy fehér, kék szemˆ kan volt, aki egy vírusos fert˜zés következtében nagyon korán meghalt. Akkoriban a kutyatartás egy hobbi volt számomra, de Branco elvesztése arra ösztönzött, hogy egyre többet és többet tudjak meg err˜l a furcsa fajtáról. A megszerzett tudás birtokában kezdtem úgymond igazi tenyésztésbe. 2002 -ben voltunk el˜ször kutyakiállításon Conquerer Bull and Dog Harald "Tyson" -nal, majd egy pár hónap múlva Jasmin "Jenny" -vel. Kiállítási szempontból ˜k ketten a legsikeresebb kutyáim .

Cosmopolitan Kennel

Cosmopolitan Kennel

Elkötelezett tenyésztőknek tartjuk magunkat. Csak tenyésztési célokból valósítunk meg almot. Nem tartjuk magunkat tévedhetetlennek, ezért a tenyésztés során, követtünk el, hibákat is. Két dolog azonban biztos, jó választás volt, hogy tenyészetünket két olyan kutyára alapoztuk, mint a Répási Balázs által tenyésztett Hungária Gladiator Ciccolina (Csicsi) valamint a Kígyóssy Gábor és Erzsébet által tenyésztett Wild Roses Elly In The Pub (Pubi).

Deus Diabolus Bullterrier Kennel

Deus Diabolus Bullterrier Kennel

A kennel hivatalosan 2007 óta létezik, de tulajdonosait régi szerelem fűzi a fajtához. A kezdő lökést 2003-ban egy menhelyről örökbefogadott kutya adta meg. 2010-re a kennel 2 import kan kutyával is büszkélkedhet. A Deus Diabolus név jelentése a fajta különleges megjelenésére és egyéni karakterére utal, mivel ebben a fajtában egyesül az isteni természet és az ördögi kinézet. Céljuk, hogy a bullterriert népszerűsítve eloszlassák a fajtát alaptalanul kísértő buta harcikutya mítoszt, és a standard figyelembevételével egészséges kutyákat tenyésszenek.

Fusion angol bullterrier kennel

Fusion angol bullterrier kennel

Gyerekkorom óta imádom ezt a fajtát, szeretem temperamentumukat, robosztus kinézetüket. /Bár a zord külső érző lelket takar./ A mindennapjainkba bevonva igazi családtagokká tudnak válni. Törekedek arra, hogy a fajta igazi jegyeit érvényesítsem. Tenyésztési munkámmal szeretném elérni, hogy mások is megismerjék ezt a fajtát.

Independent bullterrier

Independent bullterrier

Korsós András és családja áll az Independent Bullterrier Kennel név mögött. 1999 óta foglalkoznak a fajtával, számos szép kiállítás eredményt tudhatnak magukénak. Legfőbb céljunknak tekintik, hogy a Tőlük származó kutyusok egészségesek legyenek, szerető gazdikhoz kerüljenek és ott éljék boldog bulli életüket.

Izabull

Izabull

A nevem Nagy Orsolya, egy Kecskemét melletti kistelepülésen élünk szeretett Izánkkal.A Bullterrier kutyákkal 1995-ben kötöttem ismeretséget és ekkor szerettem bele ezekbe a bohókás mókamesterekbe.Első bullim és Iza előtt eddig egyetlen ,Rash volt aki egy csíkos standard bulli lány,a maga letaroló szeretetével.Elvesztése után nem akartam többé kutyát, de a kisördög nem alszik ,így esett, hogy a Bullterrier még különlegesebbikét egy miniatűrt,5 év morfondírozás után az életembe engedtem Izabel személyében.

Moonflower Bullterrier Kennel

Moonflower Bullterrier Kennel

Bizok benne, hogy a tenyészetemböl származó kutyák hosszú ideig sok kiállitási sikert, és örömöt adnak gazdáiknak. A tenyészetemben lévő kutyák szűrve vannak (vese, szív, hallás), így egészséges és kiallításon is eredményes bullykat vonok be a tenyésztésbe.

Pannonszépe

Pannonszépe

A kennel neve, amely a fajtához képest nem eléggé angolszász, magyar vizslás múltamra utal. Kés˜bbiekben a néven nem változtattam, bár tenyészetem a bullterrier révén lett ismert. A fajta sajátos, különös bája, magabiztos, de végtelenül szeretet éhes, hízelked˜ magatartás -formája, azonnal megfogott. Célunk egészséges, jó felépítésˆ, stabil idegrendszerˆ kutyákat tenyészteni, akik a kiállításokon is sikeresek

Hirdetés
Rebelside Bullterrier Kennel

Rebelside Bullterrier Kennel

Hüse Attila vagyok, Magyarországon, Debrecenben élek. Harminc éve foglalkozom kutyákkal, első bullterrieremet 1989-ben vásároltam. Ő nem volt igazán eredményes a kiállításokon, de egyénisége felejthetetlenné tette az egész család számára. A tenyésztést 2005-ben kezdtük feleségemmel Juliannával. Célunk egészséges, kiegyensúlyozott és elegáns bullyk tenyésztése. Minden kutyánk rendelkezik az előírt szűrővizsgálatokkal.

Victim of Prejudices Kennel

Victim of Prejudices Kennel

Büszke bull terrier tulajdonosok vagyunk Adony kis városában. Az első bullynk 1996-ban került hozzánk, ami egy Alten Veste kölyök volt. Komoly kiállítási sikereket nem értünk el vele, de e fajtával egy életre szóló barátságot kötöttünk. Bull terrierjeink elsősorban családtagok és csak másodsorban kiállítási kutyák. Célunk kitűnő karakterű, temperamentumú egészséges minőségi bull terrier tenyésztése.

Tuti menü