Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Boston terrier tenyészetek képes leírás - Terrier.tlap.hu
részletek »

Boston terrier tenyészetek - Terrier.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terrier.tlap.hu » Boston terrier tenyészetek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Andorra The Best

Andorra The Best

A Boston terrier élénk, nagyon intelligens kutya, kiegyensúlyozott megjelenéssel, rövid fejjel, kompakt törzzsel, és rövid farokkal. Csíkos, fekete vagy "seal" (fekete vöröses csillogással, amit azonban csak napfénynél lehet látni) színű mindig egyenletes rajzolattal. A fej arányban legyen a kutya teljes nagyságával, és kifejezése magasfokú intelligenciát sugározzon. A test eléggé rövid és feszes, a végtagok erősek és jó formájúak, a farok rövid. Ne legyen egyetlen egy ismertetőjel sem annyira kifejezett, hogy a kutya rossz arányúnak tűnjön. A kutya, az erő és élénkség benyomását keltse, mutasson klasszist, a tartása legyen könnyű és kecses. A szín és a fehér rajzolat harmonikus kombinációja különös azonosító jele egy tökéletes fajtareprezentánsnak.

Atlantisz

Atlantisz

Több, mint húsz éve tenyésztünk kutyát, ezelőtt dobermannjaink voltak. Tenyészetünk fő célja a szép küllem mellett a tökéletes egészség és a kifogástalan munkakészség volt. Kennelünkből több győztes és munkavizsgás kutya került ki, de legbüszkébbek arra vagyunk, hogy minden tőlünk származó kölyök családtaggá vált, akiknek az életét lehetőség szerint figyelemmel kísértük, ami által nagyon sok barátra tettünk szert.

BlackBead Boston

BlackBead Boston

Egy Boston terrier gazdája nem egy egyszerű kutyatulajdonos! A Boston egy életforma. Nálunk a kutyák nem kennelben vagy ketrecben laknak, hanem velünk élnek, igazi családtagként. Részei az életünknek, mi pedig az övéknek.

Cute puppes of Hungary kennel

Cute puppes of Hungary kennel

A boston terriert négy kutyafajtából tenyésztették ki az USA-ban, Bostonban, a 19.-ik században. Harci kutyát hoztak létre, aki a kutyaviadalokon küzd a végsőkig. Az efajta "szórakozási mód" betiltása után a fajta egyetlen esélye a fentmaradásra az volt, hogy öleb lett belőle. Az USA-ban máig a legnépszerűbb kutya, Európában is egyre divatosabb.

Gold Gelb Box

Gold Gelb Box

Évtizedekre visszatekintő kutyás múlttal a hátam mögött a boxer csodálatra méltó bátorsága, eleganciája és öregségében is megőrzött játékossága miatt szerettem bele a fajtába. Majd egy baráti látogatás alkalmával talált meg egy kétéves mops szuka. A nézése, ragaszkodása nem hagyott kétséget, ő kell nekem. Megkaptam, és azóta fajtája minden bájával (horkolásával), vidámságával, ragaszkodásával, önérzetességével megismertetett.

Pindy-s Boston Terriers

Pindy-s Boston Terriers

Oskár (Wildax De La Renta) és Calvin (Wildax Skylark) hosszú egyeztetés és szervezés után érkezett hazánkba a világhírű Wildax kennelből, anglia vezető boston terrier kenneléből. Noel pedig a méltán híres T-Bo kenneltől érkezett hozzánk. A T-Bo kennel az Amerikai Egysült Álamok egyik legsikeresebb és legnagyobb tapasztalattal rendelkező tenyészete. Nagyszerű tulajdonosa Teresa és Jim Henrix, aki a Wildman házaspárhoz hasonlóan, rengeteget segített abban, hogy jobban megismerjük e csodálatos fajta titkait. A Wildax kennel nyugodt lélekkel mondhatom mára egy márkának számít a bostonos életben, tulajdonosai Margaret és Frank Wildman, a fajta nagy öregjei, akik világszerte nagy tiszteletben állnak munkásságuk és a fajta iránti elkötelezettségük által. Profi szakemberek és lelkiismeretes tenyésztők, akik támogatják és tapasztlataikat nem sajnálva segitík ambicióinkat amit a fajtát és a kutyák felkészítését illeti. Amiért köszönetemet kell kifejeznem nekik is!

The Best Kennel

The Best Kennel

Tenyészetünk több évtizedes családi múltra tekint vissza. Követendő példa számunkra idősebb Recse Tibor aki küllembírói és kiképzésvezetői tanfolyamot is végzett annak érdekében, hogy egészséges, szép küllemű és kitűnő munkakutyákat tenyésszen.

Yaki-Tori

Yaki-Tori

A Boston terrier élénk, nagyon intelligens kutya, kiegyensúlyozott megjelenéssel, rövid fejjel, kompakt törzsel, és rövid farokkal. Csíkos, fekete vagy "seal" (fekete vöröses csillogással, amit azonban csak napfénynél lehet látni) színű mindig egyenletes rajzolattal. A fej arányban legyen a kutya teljes nagyságával, és kifejezése magasfokú intelligenciát sugározzon. A test eléggé rövid és feszes, a végtagok erősek és jó formájúak, a farok rövid. Ne legyen egyetlen egy ismertetőjel sem annyira kifejezett, hogy a kutya rossz arányúnak tűnjön. A kutya, az erő és élénkség benyomását keltse, mutasson klasszist, a tartása legyen könnyű és kecses. A szín és a fehér rajzolat harmonikus kombinációja különös azonosítójele egy tökéletes fajtareprezentánsnak.

Tuti menü