Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Amerikai staffordshire terrier tenyészetek képes leírás - Terrier.tlap.hu
részletek »

Amerikai staffordshire terrier tenyészetek - Terrier.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terrier.tlap.hu » Amerikai staffordshire terrier tenyészetek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Blackwoods kennel

Blackwoods kennel

Tenyészetünket 1988-ban alapítottuk. Magyarországon 3 alkalommal 1998, 1999 és 2000-ben nyertük el "az év legeredményesebb terrier tenyészete" címet!!! Kennelünkben született az 1996-os Bécs-i világkiállításon fiatal világgyőztes címet nyert szuka Backwoods Honey Baby of Miriam és az 1999-es Tulln-i Európakiállítás fiatal kan győztese Backwoods Uncle Sam. Kennelünkből továbbá számos "Év győztes", csoportgyőztes, klub győztes ill. Best in Show kutya került ki, valamint több mint 40 nemzeti ill. nemzetközi champion.

European Amstaff

European Amstaff

Kennelünkből kutyáink az egész világon értékesíthetőek. Évente csak egy alom születik ezért előrendelést felveszünk. A kiskutyák törzskönyvvel, chippel és védőoltásokat igazoló oltási könyvvel kerülnek értékesítésre.

Hörcsögfalvi kennel

Hörcsögfalvi kennel

A kennelt 1997-ben hoztam létre, mikor X-Press Bellát befedeztettem ICH First Of Goldstar Midnite Cowboy-jal. A F. of G. kennel alapítója Égi Jenőné sajnos már nincs köztünk, de kutyái aktív részesei lettek a tenyésztői munkámnak. Az első nálam született alomból kiválasztott HJCH, HCH Hörcsögfalvi Amigo-ra épül fel kennelem géntérképe

Jack's Heart amstaff kennel

Jack's Heart amstaff kennel

Az amstaffnak olyan kutya benyomását kell keltenie, amelynek ereje méretéhez képest nagy, jó felépítésű, izmos, de agilis és kecses. Környezetére nagyon éber. Zömöknek kell lennie, nem szabad hogy hosszú lábú vagy keskeny legyen. A bátorsága legendás.

Tuti menü