Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Airedale terrier tenyészetek képes leírás - Terrier.tlap.hu
részletek »

Airedale terrier tenyészetek - Terrier.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: terrier.tlap.hu » Airedale terrier tenyészetek
Keresés
Találatok száma - 3 db
Bruig Na Boann

Bruig Na Boann

Az Airedale a terrierek között a legnagyobb, izmos, aktív kutya. Élénk tekintetű, gyors, állandóan tettrekész. Karaktere a szemekben illetve a fül és a farok tartásban mutatkozik meg legjobban. Magabiztos, barátságos, bátor és intelligens. Mindig figyelemteljes és sohasem agresszív.

From Sollar of the House kennel

From Sollar of the House kennel

Szollár Pálné vagyok 20 éve foglalkozom az Airedale terrierrel. Royal from Bruig Na Boann: 2005-ben született . Egy nagyon jó idegrendszerű , kiengyensúlyozott szuka kutya. Kiállitásokon többször is eredményesen szerepelt . Hétvégenként Mamájával kutyaiskolában próbálnak a BH vizsga követelményeivel és az Agility pálya agnehézségeivel megküzdeni. Royal from Bruig Na Boann-nak október végén kölykei születtek. 2007-Ben kiváltottam a kennelnevet és megpróbálok a tenyésztéssel úgy foglalkozni hogy a fajtának csak a javára váljék.

Jumper Hunter

Jumper Hunter

A Jumper Hunter kennelnév ötletét Liza természete és egyénisége sugallta. Kiállítások és a tenyésztés mellett, mindegyik kutyám fő szerepe: a család kedvencei. Tenyészetünkben igényesen tartott és nevelt kutyákat talál!

Tuti menü